Sijainti

Alto ja Violin ovat osa Espoon dynaamista toimitilojen keskittymää. Leppävaaran liikekeskus Sello ja Leppävaaran juna-asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Ajo-ohjeet

Quartetto Business Park sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää. Saat itsellesi ajo-ohjeet Quartettoon klikkaamalla kartasta kohtaa ”Reittiohjeet”. Syötä avautuvaan ikkunaan osoite, josta olet lähdössä liikkeelle.

Julkinen liikenne

Lähiliikenteen aikataulut ja pysäkkitiedot HSL:n reittiopas >
Kaukoliikenteet aikataulut ja pysäkkitiedot www.matkahuolto.fi

Linja-auto

Pysäkkiaikataulu Itäkeskuksen ja Martinlaakson suuntaan
Pysäkkiaikataulu Helsingin ja Tapiolan suuntaan

Juna

Lähin rautatieasema Leppävaaran keskustassa, noin 500 m Quartettosta, Sellon kauppakeskuksen vieressä. Juna-aikataulut www.vr.fi

Lentoteitse

Helsinki-Vantaan lentoasema 16 km, ajoyhteys Kehä I:n ja Tuusulanväylän kautta. Ajoaika 20-30 min ruuhkatilanteen mukaan. Lentoaikataulut www.finavia.fi

Taksit

Puh. 0100 7300
Lähin taksitolppa sijaitsee Leppävaaran juna-asemalla. Puh. 1066 2610
Airport Taxi p. 0100 4800

Pysäköinti

Quartetton yritysten vieraiden käyttöön on varattu yhteensä 34 autopaikkaa pihatasolta rakennusten pääovien tuntumasta. 20 paikkaa sijaitsee Violin- ja Alto-talojen kohdalla ja 14 paikkaa Cello- ja Basso-talojen kääntöpaikalla.

Henkilökunnan käyttöön varatut autopaikat on numeroitu ja merkitty paikan vuokranneen yrityksen logolla tai muulla yksilöllisellä tunnuksella. Kaikki numeroidut paikat ovat jonkin käyttäjäyrityksen vuokraamia ja siten varattu vain tämän yrityksen käyttöön. Yleisiä henkilökunnan paikkoja Quartetto Business Parkissa ei ole.

Tutustu parkkipaikkoihin tarkemmin tästä >